máj
22

Saját cégedbe is plusz ötleteket vihetsz, ha különböző vállalkozás ötleteket olvasol. A minner.hu az én gazdasági portálom ezt már valószínűleg tudod. Ott az Indíts vállalkozás rovatban különböző vállalkozás ötleteket , üzleti ötleteket olvashatsz. Én nem azt mondom, hogy vágj bele az ott leírt ötletekbe, hanem miközben olvasod, máris forogni fognak az agytekervényeid. Az így született ötleteket beépítve a céged marketingjébe, árazási stratégiájába, üzletmenetébe nagyobb profitot érhetsz el. 

Az ötletek mellett be is mutatom, hogy működnek a valóságban: Például Mark Dawson üzleti gondolkodása lenyűgözött, és motivált is egyben: Így kereshetsz egy év alatt 124 millió forintot csak könyvekkel!

Szinte mindegyik ötletnél említem azt, hogy blogot mindenképpen indíts. Erre például alkalmas a blog.hu - is. Azért is előnyös, mert sokszor gyorsabban indexálja a google az itt megírt tartalmakat, mint a weboldaladon megjelenteket (előrébb kerülsz a googleban). 

A 46. ötletben valamilyen szinten még az árazásra is kitérek, hiszen az olyan termékeket egyediségük miatt sokkal drágábban is lehet adni. Ebből te máris levonhatod a következtetést, amit lehet már tudsz is: ha a termékedet nem lehet összehasonlítani mással, akkor máris te szabod meg az árakat, nincs árverseny.

Nézd át a vállalkozás ötleteket. Majd ezután gondolkodj el, hogy a te cégednek kell kreatív marketing, tartalommarketing. Ha igen, akkor kattints ide, és vedd fel velem a kapcsolatot. 

Kövesd a Twitteremen a 140 dolog, amit tudnia kell egy vállalkozónak az emberekről című, tweet sorozatomat. #140dologvallalkozoknak

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szponzoralttartalom.blog.hu/api/trackback/id/tr707481958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása