dec
18

Mondhatod azt is, hogy egy követő semmi, a lényeg az, hogy vásárló legyen belőle. Igen, mindennel az a cél. Az én kis módszeremmel, amit néha alkalmazok meg is tudod tenni. Szeretnéd szűrni a követőidet, lájkolóidat? Szuper. A célcsoportodnak megfelelő követőket tudsz szerezni, akikből később vevőd lesz! Ezt a módszert az ügyfeleimnél (marketinges munkák) is kipróbáltam!)

Mit kell tenned? 

Menj fel a Minner.hu Facebook oldalára. Menj rá az üzenet fülre! És vedd fel velem a kapcsolat (enyém a Minner.hu). Kezdd azzal, hogy téged érdekel ez az ingyen célzott követő szerzés. Viszont tudod, én marketinges vagyok, és nem szeretném, ha többen használnák ki ezt a lehetőséget. Így ahhoz, hogy meg tudd a módszerem, add meg az üzenetedbe melyik Facebook oldalt, vállalkozást csinálod (Olyannak miért mondjam el, aki ki sem használja, vagy marketinges és ügyfeleknek akarja tovább adni...).  Ennyi a feltételem. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szponzoralttartalom.blog.hu/api/trackback/id/tr458181834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása