jún
1


majka.jpgTöbbször olvastam már,
hogy a rekordnak számító 31 milliós youtube nézettségű Belehalok című szám után Majka, Curtis és BLR alig több mint havi 10 ezer forintot keresnek. A laikusok persze azt mondják, hogy ez mind kevés. Pedig Majka a nagy nézettséggel közvetett profitot realizált. Bármelyik zenész, együttes helyet cserélne velük a nagy nézettség, illetve a hírverés miatt. Én is most erről írok, ez nem véletlen. 

Közvetett profit
Ekkora nézettség már azt jelenti, hogy nincs olyan, aki ne hallott volna róla hazánkban. A fiataloknak és időseknek is bejön a zeneszám, így nem nehéz a koncerteket megtölteni. Azt is aláírhatjuk, hogy jelenleg a zeneiparban a bevételek nagy részét a fellépések hozzák. Majka TV-s szerepléseinek gázsiját is több fokkal megemelte a zeneszám nézettsége.

Saját média
Majkéék ezzel elérték azt, hogy egyfolytában köztudatban maradjanak, szinte saját médiájuk alakult ki. A megalkotott zene és a hozzá tartozó videó az elkészítését követően is sokáig a elérhető, és folyamatos látogatottságot jelent. Ezt tudja, ezt adja a cégeknek a tartalommarketing.

Ültessük át ezt az infót a céged marketingjébe, - Tartalommarketing vállalkozásoknak
Minden cégnek jó az ingyenes megjelenés. Egy videó, vagy blogposzt a megírása után is további életet él. Sokkal tartalmasabb bármelyik reklámnál. Egyik megbízónk lakástakarék számlát értékesít. Számukra egy blogot hoztunk létre, és másfél hét alatt a raklap dizájn bejegyzésüket már 1000-nél is többen látták, köszönhetően annak, hogy a bejegyzést több mint 100-an lájkolták. Szerinted egy, kettő, és öt év múlva is releváns lesz ez a bejegyzés? A keresőben megtalálják az emberek? A bejegyzés szórakoztat? A válaszoknál sokkal több az igen, mint a nem?

Szuper! Miután meghallgattad a Majka Curtis BLR - Belahalok című zeneszámot, keress fel és kezdjük el céged tartalommarketingjét. Kattints ide és vedd fel velem a kapcsolatot!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szponzoralttartalom.blog.hu/api/trackback/id/tr27509274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása