dec
3

A gerillama2014-12-02-14-32-41.jpgrketinget nem kell senkinek sem bemutatnom. Jobbnál jobb ilyen "akciókat" láthattunk már kisebb-nagyobb cégektől. Sok ötletet összeírtam már én is, van külön gerilla marketing ötletbörze jegyzetem. Tegnap 4 órán át meg is csináltam az egyik ötletem. 

A WestEnd bevásárlóközpontban egy free wifi hotspotot hoztam létre. Erre bárki rá tudott csatlakozni (aktív felhasználók száma limitálva volt 30 főre, mert így mindenki kellő sebességgel tudott netezni). Ha valaki rácsatlakozott a wifire a Minner.hu kezdőlapja jelent meg.

Mit értünk el 4 óra alatt?

- 654-en csatlakoztak a free wifinkre
- ebből 228-an nem hagyták el egyből a weboldalt, hanem cikkeket olvastak
- a mai és a tegnap esti direkt elérések növekedéséből arra is következtetünk, többen be is írták utána is, hogy minner.hu, és barangoltak a weboldalon

Levonva a konklúziót, ezt a számot megfelelőnek találtuk, ennél több is lehetett volna, ha a forgalmasabb időben megyünk ki. A képet mobilról fényképeztük ki, aznap sokan láthatták a mi wifinket.

Hasonló kreatív marketingre vágysz? Ki akarod használni a tartalommarketinget?
Kattints ide legújabb promónkhoz, nézd meg az ott szereplő referenciáinkat is. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szponzoralttartalom.blog.hu/api/trackback/id/tr736953805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RS 2014.12.09. 00:17:17

hmm, ügyes-ügyes. :)

ikaz 2014.12.09. 12:24:39

ez ügyes? hát ha a célközönség a "szegény" vagy spúr ember akinek egy netcsomagra (500Ft) sem futja az okostelefonja mellé akkor biztos. De lehet olyan netfüggő mentális zavaros egyének léptek fel rá akiknek nem elég a saját lassú mobilnetjük, mert ők videókat akarnak plázázás közben is nézni. Továbbá az ingyen wifi nem biztoságos lehet pont olyanok hozzák létre akik adatot akarnak lopni szóval hajrá csatlakozzatok csak bátran, remélhetőleg a levelezésetekben vagy valamelyik fájlban ottvannak a bankkártyaadataitok, amit majd megszereznek.

ikaz 2014.12.09. 12:27:38

de aki pl. 3g nélküli tablettel csatlakozik az sem jobb, hogy nem bír ki 10 percet és plázázás közben is neteznie kell, vajon otthon csinál az ilyen mást a netezésen kivűl ?
süti beállítások módosítása